Om det lige er boligindretning med en bordlighter, tja, måske, det ser da i hvert fald godt ud, hvis det er en lighter af modellen mignis, som man kan købe hos lighter.dk. Jeg kunne da godt selv finde på at købe en af disse modeller, for jeg syntes de er smarte. Nu har jeg heller ikke selv små børn længere, og har derfor heller ikke længere brug for at mine lightere skal gemmes væk. Jeg tror faktisk det ville være en rigtig god julegave ide til mine familiemedlemmer, de har alle mange levende lys der skal tændes. Mignis modellen hører under de produkter der er fra Spring Copenhagen.

Bordlighter

Det er ikke lige den type lighter jeg forbinder med en bordlighter, men det var den jeg lige kunne finde, som passede ind i min tekst. Jeg ville gerne have en der var lidt mere eksklusiv at se på, og en lighter som lå godt i hånden og som bare virkede hver gang. Mignis ser dejlig ud og ser ud til at ligge godt i hånden. I kender det sikkert godt, det der med at man skal tænde sine fyr fads lys, og så har man kun den der lille plastic lighter, hvor man brænder sine fingre på, når man vender den på hovedet, for at tænde lysene. Sådanne har jeg haft mange gange, og jeg er gået over til de der storm lightere, der ligner den på billedet. Men vi kan da godt blive enige om, at køn er den ikke.