Hvor er det da dejligt at der er nogle der vil have ens gamle mobil telefoner – gad vide om det er for at reparere dem og så sælge dem igen, men det er da god genbrug. Så er der nogle ord jeg ikke helt forstår, det er udelukkende OEM & originale dele, hvad er det der OEM. Nå men det ved de unge mennesker helt sikkert. Der står på ITech-Rep.dk hjemmeside, at de har en professionel og hurtig service, at de sælger mobil telefoner og reparerer mobiltelefoner. Her står også at de har gode priser, og det er jo altid rart, for mobiltelefoner kan jo godt være dyre, når der er mange børn i en familie.

Sælg din mobil

Ja, hvem vil ikke gerne sælge sin gamle mobil, et vil de fleste tror jeg. Min datter sagde også engang til mig, sælg din gamle mobil, og køb en ny med 128 gb så er du godt kørende, så det gjorde jeg, og jeg har da også været yderst tilfreds med den handel jeg fik gjort. Nu kan jeg have ale mine billeder liggende, uden at min telefon bliver langsom eller dør under en eller anden opdatering fordi der ikke er mere plads. Kors hvor har jeg haft mange telefoner, og mange af dem er røget direkte på forbrændingen efter jeg har haft nulstillet dem – ikke engang mine børnebørn ville have dem, så må vi nok sige, at vi lever i et velfærdssamfund, og at alle mine børnebørn er ret forkælede.