Er du på udkig efter et lækkert Dameur?

Ur Specialisten er en landsdækkende kæde med 59 specialbutikker, som rummer et stort udvalg med de sidste nyheder.

Her får du professionel betjening og rådgivning af faguddannet personale der har stor ekspertise.

Stilfulde og lækre dameure

Ur Specialisten fører et stort udvalg af smukke og smarte dame ure. De fører mærker som Seiko, Boss, Tommy Hilfiger m.m. Så der vil helt sikkert være et ur der vil tiltale dig, uanset om du søger et modeur, sportsur eller klassisk ur. Hos Ur Specialisten finder du altid et stort udvalg med de seneste nyheder. Ur Specialistens udvalg af urmærker er kendetegnet ved at være kendte mærkevarer i høj kvalitet. Både hvad angår teknologi og kreativt, lækkert design, er det alle trendy og innovative mærker på hver deres område. Det betyder at du altid kan se et bredt udvalg af ure, og med dygtig råd og vejledning fra det faguddannede personale kan finde det ur, der passer lige til dig.

Autoriseret SEIKO forhandler

Ur Specialisten er autoriseret SEIKO forhandler, hvilket gør at du kan være sikker på at urene er omfattet af SEIKOs garanti og den bedste service. Kom og se de smukke SEIKO dameure i butikken, og prøv dem på dig.

Få et VIP kort

Når du køber et Seiko, Pulsar, Lorus, Hugo Boss, Tommy Hilfiger eller Jacques Lemans ur hos din lokale Ur Specialist, modtager du et VIP kort, som giver dig landsdækkende service. Kortet giver dig en række fordele, bl.a. kan uret byttes hos enhver Ur Specialist inden 30 dage efter købet, og der gives gratis service på tilpasning og batteriskift i 12 måneder efter købet.

Kig forbi Ur Specialistens hjemmeside, og se nærmere på det store udvalg. Der vil helt sikkert være et ur der vil tiltale dig. Du kan også kigge ind til en af deres mange butikker, og prøve de lækre ure.