Om to måneder skal jeg giftes. Jeg føler mig som verdens lykkeligste pige, og jeg kan ikke forstå at jeg skal giftes om bare tres dage. I forbindelse med vores bryllup vil min kæreste og jeg selvfølgelig gerne på bryllupsrejse. Vi har derfor snakket med et rejseselskab om, hvad de kunne tilbyde af gode og billede rejser.

Jeg er sikker på, at det bliver den bedste rejse nogensinde

Rejseselskabet, som vi har snakket med, har anbefalet os at bestille rejsen hos VillaPartner. Min kæreste og jeg har derfor været inde på deres hjemmeside for at se, hvad de kan tilbyde os. Vi har bl.a. kigget på feriebolig Mallorca, feriehus Frankrig og feriehus Toscana. Min kæreste vil helst have at vi booker feriehus Frankrig, da han har rødder i Frankrig og elsker sproget. Jeg vil hellere have at vi booker feriebolig Mallorca, da jeg én gang før har været på Mallorca. Det var en rigtig god ferie og jeg huser Mallorca som det ideelle rejsemål. Efter længere snak og overvejelser har vi aftalt, at vi næste år tager til feriehus Frankrig, men booker feriebolig Mallorca til vores bryllupsrejse. Jeg er rigtig glad for vores beslutning. I dag snakkede jeg med min veninde, som også skal giftes. Min veninde og hendes kommende mand har også lige besluttet, hvor de skal på bryllupsrejse. De har valgt at tage til feriehus Toscana. Min veninde er rigtig glad for deres valg, da hun længe har haft en drøm om, at komme til Italien. Hendes kommende svigerfar kommer fra Italien så hun håber, at hendes kæreste kan vise hende alt det, som er værd at se.