Hvis du drømmer om at komme til at sidde med i en bestyrelse på et eller andet tidspunkt. Så kunne det måske være en rigtig god ide, at nærmere på det executive board programme, som du har muligheden for at deltage i her. Det er nemlig en bestyrelsesuddannelse, som er med til at klæde dig på til alle de opgaver, som du sandsynligvis kommer til at sidde med, når du sidder i en bestyrelse. og som samtidig også vil sørge for, at du har alle de kompetencer, som der er brug for, for at kunne bestride sådan en post. Det er nemlig ikke bare alle, der kan gå lige ind, og udfylde sådan en rolle tilfredsstillende.

Læs mere om selve uddannelsen inde på hjemmesiden

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om denne bestyrelsesuddannelse INSEAD, så kan du finde alle de informationer, du måtte have brug for inde på hjemmesiden her. Her kan du også læse meget mere om, hvordan du melder dig til. Hvad du skal betale for sådan en løsning og så videre. Det vil på alle måder være her du starter, når du står over for at skulle tage beslutningen om, hvorvidt dette er det rigtige løsning for dig også. Men hvis du drømmer om en karriere inden for bestyrelsesarbejde. Så vil det helt sikkert være et godt træk.

En god investering i dig selv også

Der er heller ikke nogen tvivl om, at det vil være en rigtig god investering i dig selv også. For ved at tilegne sig nogle kompetencer som menneske, så blive man altid mere vis. Derfor skal man heller ikke være bange for at komme i gang og lære nye ting. Så kan det godt være, at man ikke lige kommer til at sidde i den bestyrelse, som man godt kunne tænke sig. Men man har i hvert fald et executive board programme i baghånden, som man kan gøre brug af, når de rigtige opgaver melder sig. Hvorfor det er spændende for en, at læse med videre her.