Jeg har været så heldig, at få mig et nye fritidsarbejde. Dette var ekstremt meget efterspurgt, da jeg skal tjene en masse penge så jeg kan flytte hjemmefra. Det er nede på den lokale skrotplads, men det er der hvor bilerne ryger hen når de har talt deres sidste dage. Så for at jeg kan tjene nogle penge, så skal jeg have en skrotbil. En skrotbil er faktisk ikke så svær, at få fat i nu om dage. Jeg har fået rigtig mange henvendelser her på det sidste, fra folk der gerne vil af med deres skrotbil. Jo flere biler jeg finder, som er egnet til at blive skrottet, jo højere skrotpræmie får jeg. Den største skrotpræmie jeg har fået for en bil, har været helt op omkring de 1000 kr. Det var også en rigtig god dag på kontoret, som man siger. En kunde spurgte mig her den anden dag, hvor jeg kunne find en billig ophugger københavn

En intens konkurrence

En kollega og jeg har aftalt, at den der finder den bedste skrotpræmiebil, vinder en tur i tivoli. Jeg er meget opsat på, at vinde denne konkurrence. Så jeg har været ude hele ugen, for at finde den bedste skrotpræmiebil. Der gik ikke lang tid før, at jeg fandt mit bedste bud på hvad der kunne vinde konkurrencen. Min kollega mente selvfølgelig, at han havde fundet den bedste bil der er sendt til tælling. Endelig kom vi til afgørelsen, og det var selvfølgelig mig der løb af med sejren og den største skrotpræmie. Nu skal vi bare have planlagt, hvornår mig og min kammerat skal over i tivoli. Det bliver rart at komme af sted, og det bedste ved det hele er at jeg ikke skal have pengepungen frem.