Jeg går meget op i skønhed, og mener det er vigtigt, at man har det godt med sig selv indvendigt og udvendigt. Idet jeg kan mærke på min krop, at jeg er blevet ældre og min hud også er blevet ældre, har jeg følt, det har været nødvendigt for mig, at besøge en skønhedsklinik en gang i mellem. Når jeg er ved en skønhedsklinik nyder jeg det fuldt ud. For mig er det en måde, hvor jeg slapper af på. Jeg kobler fuldstændigt fra, og det har jeg meget brugt for, da jeg har en travl arbejdsdag. Sidste gang jeg var ved en skønhedsklinik fik jeg foretaget mig en laserbehandling. Denne laserbehandling har jeg prøvet før, da den er med til til at forebygge mod rynker, og skaber en mere jævn hud. jeg har haft meget glæde af denne laserbehandling og kan se tydelige ændringer. Mine veninder kommenterer også min jævne hud ofte.

Hjemmeside med forskellige produkter

Denne klinik har også en hjemmeside, derinde kan man fælge med i hvilke behandlinger de tilbyder. Man kan få en permanent hårfjerning, som jeg allerede nu har bestilt tid til. Jeg har valgt en permanent hårfjerning til at fjerne hår fra mine ben. Mine veninder har anbefalet mig denne permanent hårfjerning, da det har sparet dem for en masse tid med at barberer ben og købe skraber, cremer og så videre. På denne hjemmeside er der også mulighed for at booke tider, og følge med i de forskellige arrangermenter. Er du interesseret også, så undersøg (kildehenvisning). Der kan du finde deres hjemmeside, hvor de giver en masse gode råd om sundhed.