Ved du hvad det det vil sige at begå mandatsig? Nej det er der mange der faktisk ikke ved. Gør lige dig selv en tjeneste og søg påmandatsvig straffeloven. Der finder du alle regler og paragraffer som du skal vide i denne forbindelse. Det er bare med at kende reglerne hvis du skulle komme ud for en træls oplevelse, hvor du går i mod retten.

Har du lavet noget du ikke må eller begået en forbrydelse så søg og google dig frem så du ved lidt mere om alle tingene. Vi har alle gjort noget dumt i vores liv. Ting vi måske tager med os i graven eller som vi bærer rundt på som en kæmpe byrde. Derfor er det også så vigtigt at man kommer ud med det og får talt med professionelle om det. Kontakt derfor altid en advokat som kan bistå dig og vejlede dig gennem hele dit forløb.

Ja så ring da til os. Vi har Danmarks bedste team af dygtige advokater og vi kan hjælpe dig langt hen af vejen. Men det kræver at du ligger kortene på bordet, og er hudløs ærlig når du fortæller og beretter om de ting som har gjort eller lavet. Kan også være du går og pønser på at gøre noget ulovligt men ikke er sikker på om det nu også er ulovligt. Så rådfør dig og vi hjælper med spørgsmål og regler, så du er godt klædt på til din nye sag. Tænk hvis ikke det var ulovligt.