Det er så fantastisk at være ude i naturen. Gå på jagt efter skønne og anderledes oplevelser. En af de unikke oplevelser man kan få er ude ved Vesterhavet. Her skyller jævnligt rav op langs kysten, som det er attraktivt at få fingrene i. Især efter stormvejr, er det nemt at finde rav, som ofte kan findes i store tangklumper. Det er en fordel, at gå ud tidligt om morgenen og gå på ravskattejagt. Men hvordan finder man så disse klumper i mørke? Man investerer i en ravlygte, der får ravstykkerne til at lyse op. Derfor er det nemmere, at finde disse ravstykker i mørke. En ravlampe er således en stor hjælp, når familien skal på ravjagt.
https://ravlygter.dk/

Ravjagt for begyndere og erfarne

Der er masser af gode chancer, for at finde rav. Vær især opmærksom på, at rav føles utroligt let, og dermed ikke har samme massefylde som almindelige sten. Der er særlige strande, hvor der er ekstra stor chance for at finde rav. Tjek det ud på nettet.
Tag eventuelt på ravjagt sammen med andre. En guidet ravjagt kan være en god ide, fordi man så kan gå sammen med nogle, der har erfaring med at samle rav.
Når man så har fundet rav, kan man finde ud af om, det skal gemmes som souvenir derhjemme, eller fx. lavet til et smykke.
Uanset hvad, skal der nok mere end en tur til for at finde rav. Man må øve sig i at spotte rav, men ravlygten er en god hjælper, der kan spotte rav på lang afstand. En ravlampe kan også sammenlignes med uv lygter, da det er dette lys den bruger. Derfor er det også en god ide, at have beskyttelsesbriller med, så man beskytter øjnene.
Tag på ravjagt, og få en god oplevelse langs Vestkysten. Mærk vinden og bølgernes brusen, mens der ledes efter ravstykkerne.Book allerede nu en guidet ravjagt, og bliv klogere på, hvordan man bedst finder rav. Det er en god måde, at komme ud i naturen. Lev i nuet og vær i et med naturen.