Skal du bruge asfalt og ønsker du at vælge en miljøvenlig type? Så er https:///superasfalt.dk/ noget for dig.

SuperAsfalt A/S er et innovativt asfalt firma, som har udviklet en metode til både at skåne miljøet og samtidig give dig og dit firma den bedste pris på den færdige asfaltløsning.

Som den eneste asfaltfabrik i Danmark, er https://superasfalt.dk producent af Grøn Asfalt, der adskiller sig fra andre asfalt producenter, ved at udnytte bitumen fra tagpapproduktionen. Derved gøres det muligt at anvende ressourcer til at lave asfalt af, som ellers ville være endt som affald.

Grøn Asfalt adskiller sig ved at udlede langt mindre CO2 end ved andre asfalt løsninger. Helt nøjagtigt reduceres CO2 udslippet med 60 kg pr. ton asfalt, der produceres.

Billige for dig at vælge Grøn Asfald

Når man på traditionel vis producerer asfalt, er oliepriserne centrale for, hvor dyr eller billig asfalten bliver. Når oliepriserne svinger, medfører det større usikkerhed for forbrugerne. Når man i stedet benytter tagpap, kan tilsætningen af jomfruelig bitumen i asfalt halveres, og forbruget af jordens knappe olieressourcer begrænses. Det betyder også, at BituAsfalt kan produceres til lavere priser.

Hent selv asfalten

Er du asfaltentreprenør eller udlægger? Så er SuperAsfalt klar med et innovativt distributionskoncept, der får asfalten ud i lokalområderne, og sparer dig for tid på vejene.
SuperAsfalt har allieret sig med virksomheder flere steder på Sjælland, bl.a. hos VM Materialegård i Slagelse og Dansk Miljøforbedring i Roskilde.

Få en grønnere vej med BituAsfalt

Vælger du BituAsfalt til asfaltering og belægning, er du med til at gavne
miljø og klima ? uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tænk grønt, spar hele 60 kg CO2 pr. ton asfalt og vær med til at passe på vores miljø.