Jeg havde endelig, langt om længe fået taget mig sammen til at skifte mit gamle mobilabonnement til et billig mobiltelefon abonnement hos et andet selskab. Jeg havde indset at i mit gamle selskab betalte jeg alt for meget, og fik for lidt for de penge jeg betalte hver evig eneste måned. Jeg fandt det her billig mobiltelefon abonnement inde på internettet, hvor jeg fandt en oversigt over mobilabonnementpriser. Denne oversigt over mobilabonnementpriser gav et godt overblik om, hvilke services der kostede meget og hvilke, som kostede forholdsvis lidt. Jeg fandt ud af, at jeg længe havde betalt for nogle services jeg aldrig har brugt. Nu hvor jeg ser tilbage kan jeg tydeligt se, at det har været penge lige ud af vinduet. Men med det her nye billig telefonabonnement, sparer jeg en masse penge. Takket være denne oversigt over mobilabonnementpriser.

God reklame

Før jeg havde været inde på denne hjemmeside, Abonnementpriser.dk, for at se på priser. Der havde jeg fået inspiration for dette billig telefonabonnement fra en reklame jeg havde set i fjernsynet ne lørdags aften, hvor jeg sad og så en god film på en af mine mange tvkanaler. Det var en reklame med en kendt sanger, som havde lavet et nyt julealbum, som man fik med, hvis man skiftede over til dette billig telefonabonnement. Da denne kendte sanger var en af mine yndlings syntes jeg det var en god ide for mig. Derudover fik jeg et musikprogram med, hvor jeg frit og kvit kan søge på alverdens slags musik helt gratis. Det har været en en rigtig god ide for mig, at skifte abonnement.