Min kæreste startede i september måned på fysioterapistudiet. Han har længe drømt om at blive fysioterapeut og at kunne behandle muskelskader. I forbindelse med studiet er min kæreste begyndt på en helt ny livstil. Han spiser sund mad og går meget i fitness. På studiet skal man ofte have tøjet af, da man ofte skal analysere hinandens holdning, krop og kigge på hinandens muskler. Derudover har de mange lektioner i massage og det kræver også, at man tager tøjet af. Det betyder derfor meget for min kæreste at han har en flot og veltrænet krop. Han er med i en klub på studiet, hvor medlemmene træner sammen og støtter hinanden i, at spise sund mad.

Veltrænet og muskuløs

Min kæreste har fået en helt anden figur siden at han startede på studiet. Den megen træning og omlægningen af hans kostvaner har gjort, at han har smidt mange kilo fedt og i stedet for, har fået en hel del muskler. Hans studiekammerat har introduceret ham til low carb brød. Min kæreste spiser meget low carb brød og den anden dag, da jeg var hjemme for at besøge ham, skulle jeg hjælpe ham med at bage low carb brød. Det smagte meget bedre end hvad jeg havde forventet og low carb brød er sundt. Efter hver tur i fitness spiser min kæreste protien snacks. Hans favoritter indeholder mange nødder. Sidst jeg var med min kæreste i fitness ville han have, at vi begge skulle spise protien snacks efter træning. Jeg var ikke meget for det, men blev positivt overrasket over den gode smag. Min kærestes sunde livstil har gjort stort indtryk på mig og på det seneste har jeg spist meget sund mad.