Min bror arbejder for en ophugger København. Han har længe haft en masse små jobs forskellige steder. Hans kammarat kom og spurgte ham, om han kunne tænke sig at arbejde for ham og da min bror altid har gået meget op i biler, ville han ikke sige nej til jobtilbuddet. Det som min bror laver i praksis er at tage imod en masse skrotbil og give kunderne en god skrotpræmie. Herefter skal han tjekke bilerne og finde ud af, hvad på bilen der evt. kan genbruges. Den anden dag havde min bror en ret anderledes oplevelse. Min bror har altid spillet meget fodbold og har altid gået meget op i det. En af Danmarks største stjerner kom og parkede sin bil hos min bror. Han henvendte sig til min bror, for at spørge hvad min bror kunne tilbyde ham i skrotpræmie for hans skrotbil. Min bror kiggede bilen igennem og gav derefter hans store idol en god skrotpræmie. Der var mange ting på bilen, som kunne genbruges. Min bror snakker stadig meget om oplevelsen og han er kun blevet gladere for sit job hos ophugger København efter oplevelsen med fodboldstjernen.

Min bil mangler nye dele

I sidste uge havde min bil for nye reservedele. Jeg kontaktede min bror, for at høre ham, om han kunne hjælpe mig med nye reservedele. Min bror skulle lige give en skrotpræmie for en skrotbil, som de lige havde fået ind, men så ville han ringe til mig derefter. Efter tyve minutter ringede han til mig og fortalte, at han havde de reservedele som jeg havde brug for. Han tilbød mig at montere dem weekenden efter.