Mangler du lys til at gøre de mørke aftner lysere?

Sommeren er ved at være slut, og de lange lyse aftner følger lige så stille med. Det betyder også at vi skal til at finde noget mere belysning indenfor, for at det ikke bliver for mørkt og trist. Men hvilken slags belysning er bedst når det nu bliver mørkt om aftenen igen? Det er der nok lige så mange holdninger til som der er mennesker, men her kommer der alligevel lige nogle bud på hvordan du kan gøre det mere hyggeligt derhjemme samtidig med at du også får noget mere belysning i rummet.

Glødepærer er ved at vinde frem igen inden for belysning. De findes i flere forskellige former og varianter. De fleste kommer med en E27 fatning og med en effekt på cirka 40 watt. Men som noget nyt er man begyndt at arbejde med en mere miljøvenlig lyskilde ved at lave globepærer som LED (Light-Emitting-Diode). En LED pærer er meget mere energi effektiv, det vil sige at der skal mindre energi til at få den samme mængde lys fra lyskilden.

Ikke kun til hjemmet

Globepæren er en smuk dekorativ pærer som ikke kun findes rundt omkring i hjemmene. Globepæren har fundet sin vej ind på mange cafeer, hvor den hyggelige varme belysning pæren giver, passer perfekt til at skabe den hyggelige og afslappende stemning man gerne vil have når man er på café.

Et andet sted hvor den hyggelig belysning fra små globepærer har fundet sin vej frem er som havebelysning. Til havefesten passer det helt perfekt med lyskæder hvor der i stedet for det små dioder er store LED globepærer, så det ligner at der er glødepærer hele vejen rundt på kæden. Disse lyskæder kan man køber rigtig mange steder.
Har du fået inspiration til hvordan du skal tackle mørket der kommer snigende, med noget hyggelig belysning, så smut ind forbi danlamp.dk og se om der ikke skulle være noget i deres udvalg der kunne matche dine ønsker.