Det er ikke altid at man har pengene til hele udbetalingen, når man skal købe ny bolig – det var det jeg oplevede, da jeg skiftede bolig sidste år. Jeg havde godt nok solgt min daværende bolig, men havde alligevel ikke lige nok til den nye udbetaling på det nye hus. Jeg var i den situation, at jeg bare ville have den ny bolig, jeg havde forelsket mig i, og da min økonomi godt kunne bære at jeg tog et lån, begyndte jeg at forhøre mig rundt omkring i mit netværk for at høre, hvor det var mest fordelsagtig at låne til den ekstra udgift til udbetalingen. Jeg fik at vide at andre havde haft gode erfaringer med Pantebrev.dk – så det forsøgte jeg mig med. Jeg gik ind på deres hjemmeside, og her kunne jeg læse mig frem til hvad der var det bedste for mig.

Lån til Boligkøb

Det var faktisk meget nemt at finde ud af hvad det krævede i forhold til at låne penge til udbetalingen i min nye bolig, der stod jo forklaret det hele – så det var bare at komme i gang med lån boligkøb. Jeg klikkede bare på den orange “indhent tilbud” og så udfylde de ting der stod beskrevet i små bokse – meget nemt og effektivt. Efter jeg havde ansøgt og sendt den formular jeg havde udfyldt, så gik der ikke lang tid før jeg havde et svar, om at jeg godt kunne låne pengene – og fra at jeg havde fået denne bevilling, kom der skred i tingene.