Nu er det jo som bekendt snart jul, og derfor er jeg lige som alle andre gået i gang med at købe julegaver. Og så står jeg jo selvfølgelig i den samme situation som alle andre, der er, at nogen ved jeg godt, hvad jeg skal købe til, hvor jeg er helt på bar bund med andre. Min mor og moster skal i hvert fald have nogle møntpunge, som jeg har fundet inde på nettet. Og det er faktisk nogle vildt fine møntpunge. Dem er jeg helt sikker på, at de bliver glade for. Men nu har vi det også med, at vi er helt vilde med tasker i min familie. Og derfor skal jeg da også ud og købe sådan en eller to. Min lille kusine skal have en skoletaske fra fjällräven. Jeg synes nemlig at fjällräven er et virkelig lækkert mærke, og så laver de nogle fine tasker.

Flere for færre penge

Og når jeg nu alligevel var i gang med at købe taske, kunne jeg jo lige så godt se, om jeg ikke kunne finde nogle gaver, til nogen af de andre. Så kunne man jo være heldig, at man kunne spare noget fragt eller noget. Og der var jeg faktisk heldig. For den hjemmeside, jeg var inde på, havde virkelig mange fine tasker. Og jeg fandt også en, som jeg synes min mormor skal have. Den er nok en lille smule vovet, til en ældre dame. Men min mormor er også funky, så derfor synes jeg, at den ville passe godt til hende. octopus er noget helt nyt, og derfor har jeg heller ikke set tasker fra det mærke før. Så sådan en skal hun altså have. Jeg fandt også noget friluftsgrej fra fjällräven til min fætter. Så nu er jeg faktisk ved at være færdig.