Her er en lille beretning om hvordan mit fornylig ny startet firma har sparet en masse penge. Dette kunne lade sig gøre ved at flytte alt mit it væk fra mine egen lokaler. Så uden yderlige problemer fik vi flyttet til webhosting. Denne process kaldes it outsourcing. I alt sin enkelt hed handler det om at flytte alt it væk fra sine egne lokaler. Jeg har fået mange hosting løsninger. En af disse løsninger kom fra Athena.dk. De kunne gøre det meget billigere end min tideligere it afdeling. Da mit firma ikke handler om at være menneskelig, men om at tjene penge, syntes jeg at dette var en fantastisk løsning. De kunne tilbyde fordelagtigt webhosting, til billige penge. Dette resulteret i at jeg hurtig fik flyttet alt it til dem.

Helt problem uden problemer

Da jeg skifte til webhosting ved Athena.dk. Gik det faktisk helt uden problemer. Min egen nedetid var langt under det jeg havde forventet. Jeg troede at det ville tage flere uger med nedbrud. Men dette var ikke sandheden. Jeg kunne blot sige hvad jeg syntes der skulle laves om. Så gik der ikke mere end 20 minutter, efter denne tid var det fixet. Det er utroligt lærerigt at andvende it outsourcing, det er også en god virksomheds strategi. Så uden at prale har skiftet af hosting gjort at der er kommet flere grønne tal på bundlinjen. Dette er sagt uden overhovedet at trække de årlige besparelser som fremkommer ved it outsourcing ind i regnestykket. Så kan man jo kun håbe at der er flere der går denne vej. Det ville på lang sigt kunne skabe bedre tal hos de fleste.