Hvor findes der mange forskellige slags kjoler hos custommade kjoler – ikke bare det med at de er korte, mellemlange eller helt lange, men også det snit der er lavet og det design der er. Moden skifter hele tiden, og modeskaberne afholder deres kollektioner forår, sommer, efterår og vinter – og ud fra det hvad modeskaberne præsenterer – skabes den kommende mode.
Lige nu ser det ud til at moden er blevet lidt mere feminin at se på, der er flæser, sløjfer og puf ærmer – noget vi ikke har set længe, men som er kommet på mode igen. custommade kjoler følger denne nye trend og mode, og man kan virkelig finde nogle flotte kjoler til kvinder her, og jeg tænker at her er noget at hente for enhver smag.
Her finder man både kjoler til hverdag og fest, men vi er i den lidt mere eksklusive ende af skalaen – men som så mange andre steder, så kan man også være heldig at finde noget der er nedsat i prisen, da de også holder udsalg.

Jeg selv kan godt nogen gange blive fristet til at købe lidt ekstra når priserne er nedsatte, men jeg kan også sagtens finde på at købe en flot designer kjole uden at kigge på prisen – her går jeg så efter hvad jeg bare må eje.
Det er som om at de nye kjoler til kvinder er i stil med de gode gamle dage, med brede skuldre, puf ærmer, flæser – dog er tyl skørterne ikke kommet endnu. Jeg tror det er den bedste måde at beskrive de seneste nyheder på – men ellers kan man jo altid bare kigge på custommade hjemmesiden og lade sig inspirere. Jeg har deres hjemmeside liggende som foretrukne, så jeg hele tiden kan se hvad der sker inden for mode skaber verdenen.
Så er det jo også mega nemt bare lige at klikke på et billede, og se hvordan kjolen ser ud på et menneske, som giver et helt andet indtryk end bare at se en kjole på et billede uden menneske – og så lægge kjolen i indkøbskurven.