Nu er tiden kommet, hvor jeg endelig føler mig klar, til at kaste mig ud i projekt stop med at ryge. Jeg har hele tiden været af den overbevisning, at man skal være hundrede procent motiveret, for at det skal lykkedes. Men der er også en anden ting, der har gjort, at jeg nu tror på, at jeg godt kan. Jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg vil bruge en e cigaret. Og jeg synes faktisk, at en e cigaret er rigtig smart. Det er også som om, at det er blevet mere accepteret, eller ligefrem moderne, at stå og ryge på en e cigaret. Det er i hvert fald ikke sådan tabuagtigt mere. Men det har måske også noget at gøre med, at flere ved hvad en el smøg er. Så derfor tror jeg nu endelig på, at det bliver et endeligt farvel og tak til cigaretterne. Nu har de også været en del af mit liv i alt for lang tid.

Sparer samtidig penge

Noget andet som er smart ved at stoppe med at ryge, er at jeg kommer til at spare rigtig rigtig mange penge. Jeg skal egentlig bare have købt mig en el smøg, og så er jeg ude over udgifterne ved sådan en. Og hvis man sammenligner med, at jeg førhen godt kunne ryge en hel pakke cigaretter om dagen, ja så er det jo lige pludselig mange penge, som jeg kan bruge på noget andet. Det sidste som er super smart ved en elektronisk cigaret er selvfølgelig de sundhedsmæssige ting. Det er jo ikke på samme måde skadeligt, at få dampen fra en elektronisk cigaret ned i lungerne, som almindelig røg. Vil du købe den cigaret på nettet lige som jeg har gjort, kan du her finde en kildehenvisning til en el smøg.