I min middagspause på arbejde i dag, sad jeg og læse i en avis. I avisen var der lavet en test af forskellige blækpatroner. Toner fra HP var vinderen af testen. Jeg læste videre og kunne se, at flere have anbefalet at man købte de gode vinder hp toner, da de virkelig var gode.

Vi skulle tage billeder af børnene

Da min pause var slut, skulle jeg gå rundt i den institution hvor jeg arbejder og tage billeder af børnene. Efter at jeg havde taget billederne skulle jeg ligge dem ind på institutionens computer. Min chef ville se billederne inde jeg printede dem ud, så hun kom og så de mange fine billeder. Hun var meget begejstret og bad mig om at printe alle billederne ud på fotopapir. Midt under udskrivningen begyndte printeren at blinke og beklage sig over, at den manglede blækpatroner. Min chef var derfor nødt til at køre ned og købe nogle nye. Hun spurgte mig, om jeg kendte til nogen gode farvepatroner, og jeg viste hende testen som var i avisen. Min chef var tilbage igen efter kort tid og havde købt toner fra HP. Vi satte de hp toner som hun havde købt i printeren og fortsatte med at printe billeder ud. Billederne blev endnu bedre end før. Farverne var virkelig klare og man kunne tydeligt se, at det var en rigtig god kvalitet. En af mine kollegaer kom ind og betragtede de mange flotte billeder. Hun kommenterede også de klare farver og fortalte os at vi køber altid hp printerpatroner. Vi hang billederne op i en billedramme som min chef havde købt og alle børn fik også et billede med hjem af sig selv. Flere af børnenes forældre kommenterede de gode billeder og vi fortalte dem om vores nye blækpatroner.