Konference og mødefaciliteter der sætter helt særlige rammer

Munkebjerg byder på luksus og forkælelse i verdensklasse. En helt unik lokation med udsigt over Vejle Fjord, der leder til ro og kan være inspirationskilde for nye idéer. Med sine smukke omgivelser og veludstyrede mødelokaler giver Munkebjerg jer mulighed for at fordybe jer og nyde et godt møde. Munkebjerg tilbyder helt særlige rammer, der kommer til at smitte positivt af på jeres møde eller konference. Med de rette rammer kan I forny energien og holde møder, der løfter kreativiteten. Er rammerne ikke nok? Munkebjerg har fyldt sine ophold op med luksusindhold, så der er masser at nyde godt af.

En helstøbt oplevelse – et gourmetophold

Der skal ikke mangle noget under jeres ophold. Munkebjerg vil give jer en gourmetoplevelse. Derfor er der mange goder til rådighed for jer, hvor I kan se frem til både topmoderne mødelokaler, lækre værelser og andre faciliteter på Munkebjerg. I kan forvente gourmet hele vejen rundt, når I besøger Munkebjergs konferencefaciliteter vejle. Det er en oplevelse af høj kvalitet.

Jeres møde kan også tage form som konference eller heldagsmøde, hvis dette format passer bedre for jer. Her vil I også blive mødt med et højkvalitetskoncept, hvor Munkebjerg tilbyder forplejning og værtskab, hvis det ønskes.

Munkebjerg ønsker at imødekomme jeres behov og udvise god kundeservice. Derfor er der mange muligheder at vælge imellem, og koncepter, der kan tilpasses dit næste møde eller konference. Det skal være de helt rigtige rammer for jer og jeres møde. Munkebjerg tilbyder personlig service og rådgivning, hvor I står i centrum.