Teknologien udvikler sig hele tiden og i takt med udviklingen bliver det famøse plastikkort også udfaset mere og mere med tiden. Men disse kort bliver brugt flittigt af butikkerne i centrene og i byerne, men hvis disse kort en dag ikke findes mere, hvad gør butikkerne så. Jo – løsningen er simpel og den hedder online gavekort som tilbydes af https://www.happs.dk/. Med salg af gavekort fra deres system kommer man til at følge med den teknologiske udvikling uden at få problemer med at bevare identiteten af butikken, som er unik. Sælg gavekort elektronisk og design selv jeres helt eget unikke gavekort, som let kan sendes videre til den rette modtager.

Modtageren er ikke i tvivl

Identitet er vigtig for butikker og det er da også idenditet, som er med til at fortælle noget om, hvilken butik det online gavekort kan bruges i. For Virksomheden kan få sit logo, et billede og selvskrevende tekst på kortet, som er digitalt. Det gør at modtageren ikke kan være i tvivl om, hvor kortet kan bruges henne. Her kan man nemlig gøre opmærksom på, hvad butikken eller servicen kan byde på om det er køb af nyt tøj, spa ophold eller et vinsmagningsarrangement. Der er mange mulighder med et online gavekort.

Ved salg af gavekort med denne løsning er der aldrig tvivl om hvor meget modtageren kan bruge for og hvad det er til. Det er simpelt at gå ind kigge på kortet og se hvad det restrende beløb er og hvilken butik, som ligenetop dette kort gælder til. Sælg gavekort som formidler jeres virksomhedsidentitet på en helt ny måde og giv modtageren en unik oplevelse. Modtageren vil med sikkerhed blive overrasket over sådan en løsning og vil værdsætte den, da den er simpel og meget let at have at gøre med. Man kan ikke glemme det online gavekort, det ligger jo på mobilen og den glemmer man ihvertfald ikke. Dette er en god måde at sikre virksomhedens identitet igennem de digitale løsninger.