Sidste vinter faldt jeg lige så lang jeg var – jeg slog både mit knæ og min ryg. Selvfølgelig gør det ondt lige når man falder, men når smerterne bliver hængende og ikke vil forsvinde, så begyndte jeg at kigge mig om efter hjælpe midler der kunne få mig tilbage på sporet uden smerter. Jeg gik lige til lægen først, for ville være sikker på at jeg ikke havde brækket noget eller lignende. Da det først var afklaret, og fysioterapeuten fortalte mig at jeg skulle genoptræne mit ben og ryg – gik jeg hjem og fandt nogle træningselastikker på bandageshoppen.dk. Det var ikke helt tilfældigt at jeg fandt lige netop denne hjemmeside, det var en af mine arbejdskollegaer der lige havde hvisket mig det i øret.

Træningselastikker og vægte

Det var netop de træningselastikker der fik mig i gang igen efter mit styrt – det var en nem og effektiv måde at få trænet benet langsomt op igen. Da jeg var inde på Bandageshoppen fandt jeg også lige nogle af de små håndvægte, som jeg kunne bruge ved siden af mine trænings elastikker, så jeg ikke gik helt i stå med resten af kroppen, nu jeg ikke kunne bruge mit ben. Det var ret nemt at bestille lige det jeg havde brug for, fysioterapeuten havde jo forklaret mig hvad det var jeg skulle gå efter, og det havde Bandageshoppen.dk – mine varer kom hurtigt hjem, blev leveret il døren, så jeg behøvede ikke at skulle ud af døren for at købe eller hente dem.