Alternativ varme giver besparelser

Der findes rigtig mange måder at opvarme huset på. Nogle måder er dyrere end andre, og det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet før man tager et valg. Man kan nemlig spare en del penge i det lange løb, hvis man vælger det rigtige. De fleste ældre huse kører på det traditionelle oliefyr, men det er efterhånden en dyr måde at opvarme på. Vil man opvarme på en alternativ måde, kan det anbefales at kigge nærmere på pillefyr som f.eks. et Scotte træpillefyr.

Scotte og Woody er populære fyre

Hos dvcenter.dk kan man finde de bedste og mest populære træpillefyr som også kaldes stokerfyr. Mærker som Scotte og Woody pillefyr er dem som de fleste vælger, da disse er energimærket A. Dette betyder at de bruger markant lavere energi på at varme hjemmet op. Når man køber et pillefyr hos Dansk VVS Center (dvcenter.dk), kan man tilvælge en monteringspakke. Dette sikrer en nem løsning til montering af pillefyret. Man kan vælge mellem forskellige monteringspakker alt efter behovet. Dansk VVS Center giver de bedste priser på både produktet og montering så det kan godt betale sig at undersøge dette tilbud. Se mere på DVCenter.dk

Har du fundet et Woody pillefyr eller Scotte træpillefyr billigere et andet sted, tilbyder dvcenter.dk pris match. Dette betyder, at de vil matche prisen på det tilbud man har set et andet sted. Herudover kan du finde mange oplysninger om produkterne på deres hjemmeside, og ved flere af pillefyrerne kan man se en Youtube-video af både Woody pillefyr og Scotte.

Ud over montering tilbyder dvcenter.dk også reparation af pillefyrene og afmontering af det gamle anlæg før montering af det nye. De tilbyder f.eks. en renoveringspakke af pillefyr. Ring eller skriv for at høre nærmere om mulighederne.